2020-2021

6 de febrer

Avui ha estat l’última classe del primera part d’aquest trimestre. Avui hem estat treballant les descripcions.

Primerament hem vist un vídeo on explica i ens ha ajudat a entendre que són els adjectius. A partir d’aquí hem vist tres imatges i per a cada imatge hem tingut un minut per trobar tots els adjectius possibles. Aquestes han estat les imatges:

Hem posat en comú, tots els adjectius que hem pensat. El següent pas ha estat fer una descripció amb els adjectius que tenim. I per finalitzar la classe, cadascú ha pensat en qualsevol cosa i hem hagut d’escriure la nostra pròpia descripció perquè els altres encertessin el que estàvem pensant.

23 de gener

Avui ha estat una classe divertida. Primerament hem corregit els deures. I després hem començat l’activitat principal de la classe. Avui hem treballat els SINÒNIMS i ANTÒNIMS. Hem compartit que creiem que són els sinònims i antònims i hem posat alguns exemples.

Seguidament hem jugat a un joc on la mestra diu dues paraules i hem de dir si són sinònimes o antònimes i per finalitzar l’activitat hem llegit un text on hi havia paraules en negreta i havíem de trobar les paraules sinònimes.

Aquí teniu una imatge de la classe d’avui!

9 de gener del 2020

Espero que hàgeu tingut molt bones vacances de Nadal. Avui ha estat la primera classe del segon trimestre i hem treballat els propòsits per aquest any. Primer de tot hem comentat entre tots que és un propòsit i hem compartit els nostres propòsits. Aquests han estat alguns dels que han sortit:

  • Millorar en el bàsquet
  • Fer a temps els deures
  • Millorar en el meu videojoc preferit

A partir d’aquesta activitat hem posat a la pràctica la nostra expressió escrita i cadascú hem escrit els nostres propòsits en frases completes i fins i tot hem fet un dibuix. Aquí us deixo un dels resultats d’un alumne de la classe.

5 de desembre del 2020

Bon dia!

Avui ha estat la penúltima classe del trimestre. Al començar la classe hem parlat sobre les frases fetes que eren per deures: 

  • Posar fil a l’agulla
  • Quedar-se en blanc
  • Tallar el bacallà

A continuació hem treballat les paraules compostes i hem fet varies activitats per practicar-ho. Per finalitzar, la Sònia s’ha connectat al nostre Zoom i hem practicat la cançó que ballarem la setmana que per finalitzar el trimestre. I ens ho hem passat molt bé!

Aquesta ha estat la cançó:

28 de novembre del 2020

Bon dia famílies!

Ahir vam tenir una classe molt divertida! Vam aprendre l’estructura i els continguts que podem posar enuna recepta. Seguidament vam debatir què és una poció i de què podien estar fetes les pocions. Algunes de les coses que vam dir són:
– Ulls de granota
– Cua de cavall
– Sang
– Orelles d’un elf

Cadascú va escriure la seva poció i al finalitzar la classe les vam llegir totes. Ens ho vam passar molt be!

3 de novembre del 2020

Avui ha estat la segona classe d’aquest curs! Per començar hem calentat motors amb un quiz sobre cultura catalana on hi havia preguntes com:

  • De quins colors és la bandera catalana?
  • Qui era Dalí?
  • Quina és la dança típica de Catalunya?

Després hem seguit amb diferents activitats per practicar l’expressió oral que han estat relacionats amb el nostre habitatge ideal. Ha sigut molt bona classe!

PRIMERA CLASSE DEL CURS – 26/10/20

Avui ha sigut la primera classe d’aquest curs, 2020-2021. Ha estat una mica diferent del que estàvem acostumats però ens ho hem passat molt bé. Avui ens hem posat el dia i hem compartit com és la nova realitat a les nostres escoles, hem parlat de les nostres vacances (amb activitat inclosa), de casa nostra i hem descobert algunes frases fetes! Aquí us deixem una imatge de nosaltres amb els nostres mapes de casa nostra on hem practicat vocabulari específic dels habitatges.

Crea tu sitio web con WordPress.com
Empieza ahora
A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: